Gepassioneerd door hout sinds 1883

Atelier schrijnwerker Deburghgraeve

Kwaliteit en duurzaamheid staan al sinds de begindagen centraal. Deburghgraeve kent een rijke geschiedenis in houtbewerking en vakmanschap. Dankzij de liefde voor de stiel groeide het West-Vlaamse familiebedrijf uit tot dé schrijnwerker voor ramen en deuren in de streek.

Eind 2020 werd Deburghgraeve overgenomen door Aradec, specialist in ramen en deuren uit aluminium en pvc. De twee bedrijven delen dezelfde waarden, en dat voel je. Een hecht team, liefde voor vakmanschap en de drang naar kwaliteit zijn de garantie op geslaagde realisaties!

Van boomstam tot duurzame meerwaarde

Het houtatelier is het kloppend hart van onze schrijnwerkerij. Ramen, deuren en ook grotere poorten komen hier tot stand. Dankzij ons groot machinepark en de knowhow van ons team kunnen we elke technische uitdaging aan. Een verhaal waar we trots op zijn, op en top Belgisch!

1

Duurzame basis

We werken alleen met duurzame houtsoorten die het FSC-label dragen. Soms vertrekken we vanuit massieve planken; voor andere projecten dient een volledige boomstam als basis. Het hout wordt in verschillende fases verzaagd, gefreesd en verlijmd.

2

Oog voor elk detail

Van zodra vakkundig gemaakt, gaan de poorten, ramen en deuren in de schrijnwerkerij richting de specifieke behandelingen. In de spuitcabine wordt het hout in diverse lagen behandeld en krijgt het ook de gewenste kleur en afwerking. Alle lak en verf is op waterbasis, geen vervuilende chemicaliën dus!

3

Perfect geplaatst met cachet

Ons plaatsingsteam komt de ramen, deuren en/of poorten op het afgesproken moment bij jou plaatsen. Minutieus en met oog voor de perfecte afwerking. Zo maken wij de cirkel van onze kwaliteitsbewaking rond!

Ons vakmanschap bij je thuis?

Contacteer ons voor een offerte. We komen graag bij je langs!